ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
X-LITE X-803 RS ULTRA CARBON HOT LAP 014

X-LITE X-803 RS ULTRA CARBON HOT LAP 014

X-LITE X-803 RS ULTRA CARBON HOT LAP 013

lite-ova trkačka kaciga sa visokim sadržajem ugljenika (CARBON), u verziji koja je najviše orijentisana na trke ikada: aerodinamični spojler za trkačke staze (RAS- Racetrack Aerodynamic Spoiler), inovativna kontrola pozicioniranja postave (LPC- Liner Positioning Control) i dodatni tamnozeleni vizir (isporučen). Dopustite da vas opčini suština X-803 RS ULTRA CARBON kacige, bez obzira na vaš  put.

81.000,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
U8R0004820132

X-lite-ova trkačka kaciga sa visokim sadržajem ugljenika (CARBON), u verziji koja je najviše orijentisana na trke ikada: aerodinamični spojler za trkačke staze (RAS- Racetrack Aerodynamic Spoiler), inovativna kontrola pozicioniranja postave (LPC- Liner Positioning Control) i dodatni tamnozeleni vizir (isporučen). Dopustite da vas opčini suština X-803 RS ULTRA CARBON kacige, bez obzira na vaš  put.

1 NERS - NOLAN SISTEM ZA HITNO OTPUŠTANJE

Ovaj sistem omogućava timovima hitne pomoći da uklone jastučiće za obraze sa kacige dok je motociklista još uvek nosi jednostavnim povlačenjem crvenih traka pričvršćenih za prednju stranu samih jastučića.

2 TEST ROTACIONOG UDARA

U Newton S.r.l. laboratoriji, X-903 ULTRA CARBON je prošla testove rotacionog udara kojem su podvrgnute takmičarske kacige koje se koriste na raznim trkama, uključujući MotoGP i SBK. Newton S.r.l. je nezavisna laboratorija za ispitivanje koja je priznata od strane Italijanskog Ministarstva saobraćaja za odobrenje kaciga i vizira u skladu sa propisom UN/ECE 22-05.

3 BOČNA VIDLJIVOST I MOGUĆNOST NOŠENJA

U poređenju sa prethodnikom (model X-802RR), X-803RS je poboljšana u pogledu bočne vidljivosti i prostranosti u predelu brade. Shodno tome, može da ponudi veću statičku i dinamičku udobnost i povećanu aktivnu bezbednost.

4 DUPLA AKCIJA

Mehanizam koji omogućava zaključavanje vizira (da bi se sprečilo slučajno otvaranje vizira pri velikim brzinama) ili odmagljivanje vizira pri malim brzinama ili zaustavljanjima (minimalnim otvaranjem vizira).

5 DODATNI TAMNOZELENI VIZIR

Pored prozirnog vizira (Clear) koji je standardno ugrađen, kacigu prati i tamnozeleni vizir. On je isključivo namenjen za dnevnu vožnju na trkačkoj stazi u određenim svetlosnim uslovima (na primer, veoma jako svetlo). U ovim slučajevima može smanjiti zamor očiju u poređenju sa prozirnim vizirom (Clear). Upozorenje: vrednosti propuštanja svetlosti tamnozelenog vizira ispod su minimuma predviđenog propisom ECE/ ONU 22-5 i stoga ovaj vizir nije odobren (homologovan).

6 PINLOCK® UNUTRAŠNJI VIZIR OTPORAN NA MAGLENJE

Isporučuje se prema segmentu. Zahvaljujući patentiranom sistemu za podešavanje, rastezljivost Pinlock® unutrašnjeg vizira može se podesiti, delujući sa spoljašnje strane vizira, bez potrebe da se skida. Full Silicone Border (FSB-pun silikonski rub), usvojen po licenci kompanije Pinlock®, omogućava pre svega povećanje veličine vazdušne komore koja se nalazi između spoljašnjosti i unutrašnjosti kacige, čime se dodatno smanjuje rizik od zamagljivanja; drugo, smanjuje rizik od ogrebotina na viziru.

7 TRKAČKI AERODINAMIČKI SPOJER (RAS-RACETRACK AERODYNAMIC SPOILER)

Ovo je aerodinamički spojler razvijen u saradnji sa zvaničnim Nolan i X-lite vozačima, i rezultat je studija računarske dinamike fluida (CFD-Computational Fluid Dynamics) i ispitivanja u aerotunelu.

Oblik njegovog gornjeg dela smanjuje aerodinamički otpor kacige i poboljšava stabilnost pri velikim brzinama u položaju sa glavom nadole, pre svega kada pruža neprekidnu liniju sa grbom na zadnjem delu vozačevog odela (kada je prisutna). Štaviše, oblik bočnih delova poboljšava stabilnost kacige pri velikim brzinama u strujanju vazduha preko vetrobrana.

Može se skinuti sa kacige u skladu sa uslovima upotrebe i/ili situacijama vožnje, na primer u prisustvu putnika.

8 MEHANIZAM ZA PODEŠAVANJE STABILNOSTI (ASD-ADJUSTABLE STABILITY DEVICE)

Kada se RAS skine sa kacige, moraju se postaviti gornja i bočna krila koja se nalaze u kutiji. Ova krilca su deo mehanizma za podešavanje stabilnosti (ASD), aerodinamičnog spojlera sa podesivim profilom. ASD

9 „CARBON FITTING RACING EKSPERIENCE “ UDOBNA UNUTRAŠNJA POSTAVA SA INOVATIVNOM MREŽASTOM KONSTRUKCIJOM

Udobna unutrašnja postava je napravljena od aktivnih ugljeničnih vlakana, termoregulatornog, antistatičkog i disipativnog elementa. Postava, sa inovativnom mrežastom konstrukcijom, pomaže kretanje vazduha oko gornjeg dela glave koji tako ostaje hladan i suv. Unutrašnja postava je dodatno sastavljena od bočnih jastučića za obraze i traka za postavu koji se potpuno mogu ukloniti i prati.

10 LPC - KONTROLA POZICIONIRANJA POSTAVE

Ovaj sistem omogućava podešavanje položaja postave što znači da se kaciga može prilagoditi različitim zahtevima i oblicima glave.

11 JASTUČIĆI ZA OBRAZE IZ JEDNOG BLOKA

Unutrašnji umetak od ekspandirane pene za jastučiće za obraze je dizajniran da obezbedi superioran ravnomeran pritisak i konzistentan učinak tokom vremena u poređenju sa tradicionalnim umetcima. Takođe se može ukloniti sa platnenih obloga kako bi se olakšalo pranje.

12 ŠTITNIK OD DAHA

Dostupan u dve verzije. Jedan, ugrađen kao standardna oprema, daje proizvodu finu završnu obradu. Druga, koja se isporučuje u kutiji, očigledno je inspirisana maskama za kišu koje se koriste u trkama i stoga je pogodnija za ograničavanje zamagljivanja izazvano dahom.

Više informacija
Veličina M 57/58
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog