ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
N-COM B902 R SERIES

N-COM B902 R SERIES

N-COM B902L R SERIES

VAŠE MULTITASKING ISKUSTVO

Posvećena ljubiteljima visokih performansi i deljenja putovanja, N-Com B902L R serija je najbolji integrisani komunikacioni sistem za unapred N-Com spremne Nolan kacige.

40.000,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
BNCOM00000040

 

VAŠE MULTITASKING ISKUSTVO

Posvećena ljubiteljima visokih performansi i deljenja putovanja, N-Com B902L R serija je najbolji integrisani komunikacioni sistem za unapred N-Com spremne Nolan kacige. Zahvaljujući funkciji Multitasking Audio, možete istovremeno da slušate zvuk sa različitih izvora. Automatsko uključivanje/isključivanje, višejezične glasovne najave i funkcije pametne konferencije čine ga vrhunskim komunikatorom pogodnim za one koji preferiraju velike udaljenosti. Pored toga, vidljivost je zagarantovana zahvaljujući ekskluzivnom sistemu ESS prisutnosti i kočionoj signalizaciji.

B902, veza između motocikliste i njegovih strasti.

Kompatibilnost sa: N100-5/PLUS; N90-3; N80-8; N70-2 GT/Ks; N40-5/GT

N104/EVO/ABSOLUTE; N87/PLUS; N44/EVO; N40/FULL

KOD BNCOM00000040

 

PERFEKTNA INTEGRACIJA

Nećete naći bolju integraciju: B902L je dizajniran i razvijen posebno za ugradnju u kompatibilnim Nolan kacigama. Instalacija je jednostavna, brza i laka. Kaciga zadržava svoju prvobitnu udobnost.

 

ERGONOMSKE KOMANDE

Tanka, ugrađena u kacigu, tastatura sa 4 dugmeta.

Poseban ergonomski dizajn tastature omogućava jednostavnu upotrebu, čak i kada nosite moto rukavice.

 

VISOKI AUDIO KVALITET

Zajednički razvoj komunikatora i kacige obezbeđuje idealno pozicioniranje slušalica i mikrofona. Kvalitet zvuka je odličan, razgovor jasan i prijatan čak i pri velikim brzinama, a pozadinska buka je smanjena.

 

SIGNAL ZA HITNO KOČENJE

B902L nudi ekskluzivni sistem signalizacije za hitno kočenje (ESS – Emergenci Stop Signal) preko isprekidanog LED svetla instaliranog u zadnjem delu kacige.

Uključite ESS, nećete ostati neprimećeni.

 

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

Sve Nolangroup kacige unapred spremne za N-Com sistem su tipski odobrene sa instaliranim komunikacionim sistemom, shodno tome su u skladu sa propisom ECE/ONU br. 22.

Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog