ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA

Ovi Uslovi korišćenja se primenjuju na sajt Motoring d.o.o. koji se nalazi na adresi www.motoring.rs kao i sve ostale sajtove povezane sa www.motoring.rs. Sajt je vlasništvo kompanije Motoring d.o.o. i korišćenjem ovog sajta saglasni ste sa navedenim uslovima korišćenja.

Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. Pored toga, bilo da koristite usluge sajta www.motoring.rs trenutno ili u budućnosti, ovi Uslovi korišćenja će se primenjivati na te usluge.

Motoring d.o.o. zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju menja, modifikuje, dodaje ili uklanja delove ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vaše korišćenje sajta nakon objavljivanja promena, znači da ih prihvatate i da se slažete sa njima. 


AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj na ovom sajtu, kao što je tekst, grafika, logotipovi, ikonice, slike, audio klipovi, digitalna preuzimanja fajlova i software su u vlasništvu kompanije Motoring d.o.o. i zaštićeni su Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije. 


DOZVOLE I PRISTUP SAJTU

Kao što je izričito navedeno u ovim Uslovima korišćenja, ni jedan deo sajta ili sadržaja ne može biti kopiran, reprodukovan, javno objavljivan ili distribuiran sa bilo kog drugog računara, servera ili web sajta, bez predhodnog izričitog pismenog odobrenja Motoring d.o.o.

Zabranjen je bilo koji pokušaj neovlašćenog pristupa sajtu, nekom drugom povezanom sistemu ili mreži povezanoj sa sajtom putem hakovanja, krakovanja ili na bilo koji drugi nelegalan način.
Ovim Uslovima korišćenja, slažete se da nećete koristiti bilo koji uređaj ili softver za ometanje pravilnog rada sajta.


VAŠ NALOG

Korišćenjem ovog sajta, odgovorni ste za zaštitu poverljivosti Vašeg naloga i lozinke, kao i za ograničavanje pristupa Vašem računaru. Takođe prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod Vašim nalogom. Maloletnim licima je dozvoljeno korišćenje sajta www.motoring.rs samo uz učešće roditelja ili staratelja. Motoring d.o.o. zadržava pravo da odbije usluge, ugasi nalog, ukloni ili izmeni sadržaj ili poništi porudžbine po sopstvenom nahođenju.

 

POLITIKA SAJTA

Motoring d.o.o. ne obećava da će sajt ili bilo koji sadržaj, usluge ili funkcije na sajtu biti bez grešaka ili prekida. Sve informacije na sajtu su podložne promenama bez prethodne najave.
Motoring d.o.o. ne može garantovati da će svi fajlovi i podaci koje ste download-ovali sa sajta biti bez virusa ili kontaminacije.

Motoring d.o.o. zadržava pravo da izvrši bilo koju od navedenih radnji, u bilo kom trenutku, bez predhodne najave:

  1. Da promeni, obustavi ili prekine rad ili pristup web lokaciji, ili bilo kom delu sajta iz bilo kog razloga;
  2. Da modifikuje ili menja sajt ili bilo koji deo sajta kao i bilo koju važeću politiku ili Uslove korišćenja sajta;
  3. Da prekine rad sajta ili bilo kog dela sajta ako je neophodno, zbog obavljanja rutinskog održavanja, korekcije grešaka ili drugih promena. 

 

Pratite nas na Instagram-u

@motoringstagram