ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
NOLAN N100-5 PLUS OVERLAND N-COM 034

NOLAN N100-5 PLUS OVERLAND N-COM 034

NOLAN N100-5 PLUS OVERLAND N-COM 035

NOLAN N100-5 PLUS OVERLAND N-COM 035

NOLAN N100-5 PLUS ANNIVERSARY N-COM 040

Vrhunska flip-up kaciga, rezultat Nolanovog dvadesetogodišnjeg iskustva, inovacija i liderstva u ovom sektoru.
61.000,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
N1P0009080402

Vrhunska flip-up kaciga, rezultat Nolanovog dvadesetogodišnjeg iskustva, inovacija i liderstva u ovom sektoru. Saputnik na putovanju modernog i elegantnog dizajna, opremljen najnaprednijom tehnologijom. Dizajnirana za zahtevne entuzijaste moto turizma i za najuzbudljivija i najizazovnija putovanja, dostupan je i u verziji N100-5 PLUS, koja se može pohvaliti još bogatijom paletom tehničkih karakteristika.

1 P/J HOMOLOGACIJA

Kaciga se može koristiti sa otvorenim štitnikom za bradu (J konfiguracija) ili zatvorenim (P konfiguracija), pošto je zaštitni štitnik za bradu prošao homologacijske testove koji se zahtevaju prema propisima UN/ECE za kacige za celo lice.

2 DUALNO DELOVANJE (PATENTIRANO)

Ekskluzivni sistem otvaranja štitnika za bradu. Postavljen u sredini štitnika za bradu, omogućava lako otvaranje jednom rukom. Dvostruki mehanizam za otvaranje smanjuje rizik od slučajnog otvaranja: štitnik za bradu se može otvoriti samo pomoću prve poluge za otpuštanje (ili sigurnosne brave), a zatim aktiviranja druge poluge.

3 ROTACIJA ŠTITNIKA ZA BRADU SA ELIPTIČNOM TRAJEKTORIJOM (PATENTIRANO)

Rotacioni kretanje štitnika za bradu sa eliptičnom putanjom omogućava da se ukupna veličina prednjeg dela kacige svede na minimum, kada je štitnik za bradu otvoren. Efekat „jedra“ je posledično veoma smanjen i udobnost vožnje je i dalje zagarantovana, čak i kada je štitnik za bradu podignut.

4 ULTRAŠIROKI VIZIR

Velika površina S/R vizira (Scrath Resistant / otporan na ogrebotine) omogućava širi pogled, takođe bočno, čime se obezbeđuje maksimalna udobnost vožnje i povećava aktivna bezbednost.

5 PINLOCK® UNUTRAŠNJI VIZIR OTPORAN NA MAGLENJE

Isporučuje se prema segmentu. Zahvaljujući patentiranom sistemu za podešavanje, rastezljivost Pinlock® unutrašnjeg vizira može se podesiti, delujući sa spoljašnje strane vizira, bez potrebe da se skida. Full Silicone Border (FSB-pun silikonski rub), usvojen po licenci kompanije Pinlock®, omogućava pre svega povećanje veličine vazdušne komore koja se nalazi između spoljašnjosti i unutrašnjosti kacige, čime se dodatno smanjuje rizik od zamagljivanja; drugo, smanjuje rizik od ogrebotina na viziru.

6 VPS VIZIR ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Izrađen od LEXANTM*-a, tretiran je S/R (Scratch Resistant / otporan na ogrebotine) i F/R (Fog Resistant / otporan na maglenje) i nudi UV zaštitu do 400 nanometara. Može se lako ukloniti radi održavanja i čišćenja i potpuno je podesiv. Sistem delovanja (patentiran) omogućava automatsko povlačenje u podignuti položaj, čime se pojednostavljuju manevri u hitnim slučajevima kada je potrebno da se brzo vrati maksimalna vidljivost koju nudi vizir.

  • LEXAN™ JE ZAŠTITNI ZNAK KOMPANIJE SABIC

7 MICROLOCK2 (PATENTIRANO)

To je patentirani sistem za zakopčavanje sa dvostrukom polugom sa mikrometarskim podešavanjem. Sastoji se od termoplastične ergonomske poluge za otvaranje i druge aluminijumske poluge sa zupcima i držačem. Zupčasta poluga oslobađa mikrometarsku traku, tako da se kaiš za bradu može otvoriti samo uz veoma široku rotaciju poluge za otvaranje. Ovaj uređaj minimizira mogućnost nenamernog otvaranja.

8 AIRBOOSTER TEHNOLOGIJA

Ekskluzivni gornji sistem „AirBooster Technology“ obezbeđuje optimalnu ventilaciju tamo gde glava vozača najviše zahteva: vazduh se izvlači iz gornjeg ventilacionog otvora za vazduh i potiskuje u najkritičnije oblasti, izbegavajući bilo kakvu disperziju, kako bi se garantovao maksimalan komfor i u ekstremnim uslovima vožnje.

9 „CLIMA COMFORT“ UNUTRAŠNJA UDOBNA POSTAVA

Novi koncept, unutrašnja postava je napravljena od mikro perforirane tkanine dvostruke gustine. U kombinaciji sa gornjim ventilacionim sistemom „AirBooster Technology“, distribuira vazduh u gornji deo glave vozača. Okovratnik se može ukloniti ili  podesiti, stoga se lako prilagođava obliku glave vozača i različitim postavkama koje proizilaze iz različitih pozicija u vožnji.

10 PODLOGA SA INOVATIVNOM MREŽASTOM KONSTRUKCIJOM

Podloga sa inovativnom mrežastom konstrukcijom, dodatno pomaže kretanju vazduha oko gornjeg dela glave vozača. N100-5 PLUS takođe karakteriše poseban oblik jastučića za obraze, koji pružaju dalju zaštitu od vetra.

         

11 LPC - KONTROLA POZICIONIRANJA postave

Ovaj sistem omogućava podešavanje položaja postave što znači da se kaciga može prilagoditi različitim zahtevima i oblicima glave.

         

12 JEDNODELNI JASTUČIĆI ZA OBRAZE

Unutrašnji jastučić za obraze od ekspandirane pene je dizajniran da obezbedi superioran ravnomeran pritisak i konzistentan učinak tokom vremena u poređenju sa tradicionalnim jastučićima. Takođe se može ukloniti sa platnenih obloga kako bi se olakšalo pranje.

13 SPREMAN ZA N-COM KOMUNIKACIJSKI SISTEM

Kaciga je homologovana sa instaliranim N-Com komunikacionim sistemom i sa inovativnim ESS (Emergency Stop Signal) signalnim stop svetlom.

N-COM KOMPATIBILNOST

B902L R serija - B902 R serija - B601 R serija - ESS - MCS III R serija

Više informacija
Veličina M 57/58, XXL 63/64
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog