ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
NOLAN N70-2 GT GLARING N-COM 050

NOLAN N70-2 GT GLARING N-COM 050

NOLAN N70-2 GT LAKOTA N-COM 035

NOLAN N70-2 GT LAKOTA N-COM 035

NOLAN N70-2 GT LAKOTA N-COM 037

Turing krosover koji je rezultat Nolanovog iskustva i inovacija u ovom sektoru.
46.000,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
N7G000485037X

Turing krosover koji je rezultat Nolanovog iskustva i inovacija u ovom sektoru. Njene brojne tehničke karakteristike čine je svestranom kacigom dizajniranom i razvijenom posebno za najambicioznije entuzijaste motornog turizma i najizazovnija putovanja.

1 P/J HOMOLOGACIJA

Kaciga je odobrena u P/J duploj konfiguraciji, pošto je uklonjivi zaštitni štitnik za bradu prošao homologacijske testove koji se zahtevaju prema propisima UN/ECE za integralne, full face kacige.

2 ULTRAŠIROKI VIZIR

Velika površina vizira S/R (otporan na ogrebotine) omogućava širi pogled, takođe bočno, čime se povećava aktivna bezbednost. Štaviše, posebno širok otvor omogućava da se kaciga koristi sa naočarima, čak i kada je vizir postavljen i otvoren.

3 PINLOCK® UNUTRAŠNJI VIZIR OTPORAN NA MAGLENJE

Isporučuje se prema segmentu i sa Full Silicone Border (FSB-pun silikonski rub). Zahvaljujući patentiranom sistemu za podešavanje, rastezljivost Pinlock® unutrašnjeg vizira može se podesiti, delujući sa spoljašnje strane vizira, bez potrebe da se skida.

4 VPS VIZIR ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Izrađen od LEXANTM*-a, tretiran je S/R (Scratch Resistant / otporan na ogrebotine) i F/R (Fog Resistant / otporan na maglenje) i nudi UV zaštitu do 400 nanometara. Može se lako ukloniti radi održavanja i čišćenja i potpuno je podesiv. Sistem delovanja (patentiran) omogućava automatsko povlačenje u podignuti položaj, čime se pojednostavljuju manevri u hitnim slučajevima kada je potrebno da se brzo vrati maksimalna vidljivost koju nudi vizir.

* LEXAN™ JE ZAŠTITNI ZNAK KOMPANIJE SABIC

5 MICROLOCK2 (PATENTIRANO)

To je patentirani sistem za zakopčavanje sa dvostrukom polugom sa mikrometarskim podešavanjem. Sastoji se od termoplastične ergonomske poluge za otvaranje i druge aluminijumske poluge sa zupcima i držačem. Zupčasta poluga oslobađa mikrometarsku traku, tako da se kaiš za bradu može otvoriti samo uz veoma široku rotaciju poluge za otvaranje. Ovaj uređaj minimizira mogućnost nenamernog otvaranja.

6 AIRBOOSTER TEHNOLOGIJA

Ekskluzivni gornji sistem „AirBooster Technology“ obezbeđuje optimalnu ventilaciju tamo gde je glava vozača najviše zahteva: vazduh se izvlači iz gornjeg otvora za vazduh (pozicioniran ispod vrha) i potiskuje se u najkritičnije oblasti, izbegavajući bilo kakvo raspršivanje, kako bi se garantovao maksimalni komfor u ekstremnim uslovima vožnje. Štaviše, ventilacioni sistem ima:

-  usisnik vazduha u viziru

omogućava ventilaciju u nivou usta i usmerava vazduh pravo na vizir, ograničavajući zamagljivanje;

- zadnji ekstraktori

nalaze se na gornjem delu kacige, nazad i u liniji sa ivicom osnove i omogućavaju izbacivanje toplog, ustajalog vazduha.

7 „CLIMA COMFORT“ UNUTRAŠNJA UDOBNA POSTAVA

Novi koncept, unutrašnja postava je napravljena od mikro perforirane tkanine dvostruke gustine. U kombinaciji sa gornjim ventilacionim sistemom „AirBooster Technology“, distribuira vazduh u gornji deo glave vozača. Oblik vetrobrana pomaže pri zatvaranju štitnika za bradu i štiti od iritirajućih protoka vazduha u predelu brade.

8 INTEGRISANE TRAKE ZA BRADU

Integrisane u postavu, trake za bradu koje se mogu ukloniti i prati i time povećavaju udobnost i dugotrajnost kacige.

9 OKOVRATNIK

Uklonjiv, periv i opremljen ekskluzivnim sistemom podešavanja, lako se prilagođava formi vozača i različitim postavkama koje proizilaze iz različitih pozicija za vožnju.

10 SPREMAN ZA N-COM KOMUNIKACIJSKI SISTEM

Kaciga je homologovana sa instaliranim N-Com komunikacionim sistemom i sa inovativnim ESS (Emergenci Stop Signal) signalnim stop svetlom.

N-COM KOMPATIBILNOST

B902L R serija - B902 R serija - B601 R serija - ESS - MCS III R serija

11 MOGUĆE KONFIGURACIJE

Kaciga se može koristiti u osam različitih konfiguracija. N70-2 X u stvari karakteriše prisustvo tri elementa (vizir, uklonjivi zaštitni štitnik za bradu i senilo) koji se mogu montirati na kacigu pojedinačno, u paru, (vizir ili senilo + štitnik za bradu) ili potpuno uklonjeni.

Više informacija
Veličina XXXL 65/66
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog