ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
X-LITE X-1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 011

X-LITE X-1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 011

X-LITE X-1005 ULTRA CARBON DYAD N-COM 001

X-lite flip up kaciga, vrh ponude za kacige od kompozitnih materijala. Rezultat Nolangroup-ovog dvadesetogodišnjeg iskustva, inovacija i liderstva u ovom sektoru.
75.000,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
U150005080011

X-lite flip up kaciga, vrh ponude za kacige od kompozitnih materijala. Rezultat Nolangroup-ovog dvadesetogodišnjeg iskustva, inovacija i liderstva u ovom sektoru. Saputnik na putovanju sa elegantnim i dinamičnim dizajnom, opremljena najnaprednijom tehnologijom. Verzija sa visokim sadržajem karbona (ugljenika), X-1005 ULTRA CARBON, postavljena je kao najekskluzivniji i najcenjeniji model za najzahtevnije touring vozače motocikala.

1 P/J HOMOLOGACIJA

Kaciga se može koristiti sa otvorenim štitnikom za bradu (J konfiguracija) ili zatvorenim (P konfiguracija), pošto je zaštitni štitnik za bradu prošao homologacijske testove koji se zahtevaju prema propisima UN/ECE za full face kacige.

2 DUALNO DELOVANJE (PATENTIRANO)

Ekskluzivni sistem otvaranja štitnika za bradu. Postavljen u sredini štitnika za bradu, omogućava lako otvaranje jednom rukom. Dvostruki mehanizam za otvaranje smanjuje rizik od slučajnog otvaranja: štitnik za bradu se može otvoriti samo pomoću prve poluge za otpuštanje (ili sigurnosne brave), a zatim aktiviranja druge poluge.

3 ROTACIJA ŠTITNIKA ZA BRADU SA ELIPTIČNOM TRAJEKTORIJOM (PATENTIRANO)

Rotacioni kretanje štitnika za bradu sa eliptičnom putanjom omogućava da se ukupna veličina prednjeg dela kacige svede na minimum, kada je štitnik za bradu otvoren. Efekat „jedra“ je posledično veoma smanjen i udobnost vožnje je i dalje zagarantovana, čak i kada je štitnik za bradu podignut.

4 ULTRAŠIROKI VIZiR

Velika površina S/R vizira (S/R-scrath resistant / otporan na ogrebotine) omogućava širi pogled, takođe bočno, čime se obezbeđuje maksimalna udobnost vožnje i povećava aktivna bezbednost.

5 PINLOCK® UNUTRAŠNJI VIZIR OTPORAN NA MAGLENJE

Isporučuje se prema segmentu. Zahvaljujući patentiranom sistemu za podešavanje, rastezljivost Pinlock® unutrašnjeg vizira može se podesiti, delujući sa spoljašnje strane vizira, bez potrebe da se skida. Full Silicone Border (FSB-pun silikonski rub), usvojen po licenci kompanije Pinlock®, omogućava pre svega povećanje veličine vazdušne komore koja se nalazi između spoljašnjosti i unutrašnjosti kacige, čime se dodatno smanjuje rizik od zamagljivanja; drugo, smanjuje rizik od ogrebotina na viziru.

6 VPS VIZIR ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Izrađen od LEXANTM*-a, tretiran je S/R (Scratch Resistant / otporan na ogrebotine) i F/R (Fog Resistant / otporan na maglenje) i nudi UV zaštitu do 400 nanometara. Može se lako ukloniti radi održavanja i čišćenja i potpuno je podesiv. Sistem delovanja (patentiran) omogućava automatsko povlačenje u podignuti položaj, čime se pojednostavljuju manevri u hitnim slučajevima kada je potrebno da se brzo vrati maksimalna vidljivost koju nudi vizir.

* LEXAN™ JE ZAŠTITNI ZNAK KOMPANIJE SABIC

7 MICROLOCK2 (PATENTIRANO)

To je patentirani sistem za zakopčavanje sa dvostrukom polugom sa mikrometarskim podešavanjem. Sastoji se od termoplastične ergonomske poluge za otvaranje i druge aluminijumske poluge sa zupcima i držačem. Zupčasta poluga oslobađa mikrometarsku traku, tako da se kaiš za bradu može otvoriti samo uz veoma široku rotaciju poluge za otvaranje. Ovaj uređaj minimizira mogućnost nenamernog otvaranja.

 

8 „CARBON FITTING“ UDOBNA UNUTRAŠNJA POSTAVA SA INOVATIVNOM MREŽASTOM KONSTRUKCIJOM

Udobna unutrašnja postava je napravljena od aktivnih ugljeničnih vlakana, termoregulatornog, antistatičkog i disipativnog elementa. Postava, sa inovativnom mrežastom konstrukcijom, pomaže kretanje vazduha oko gornjeg dela glave koji tako ostaje hladan i suv.

9 LPC - KONTROLA POZICIONIRANJA POSTAVE

Ovaj sistem omogućava podešavanje položaja postave što znači da se kaciga može prilagoditi različitim zahtevima i oblicima glave.

10 JASTUČIĆI ZA OBRAZE IZ JEDNOG BLOKA

Unutrašnji umetak od ekspandirane pene za jastučiće za obraze je dizajniran da obezbedi superioran ravnomeran pritisak i konzistentan učinak tokom vremena u poređenju sa tradicionalnim umetcima. Takođe se može ukloniti sa platnenih obloga kako bi se olakšalo pranje.

11 ADAPTIVNO ZA NAOČARE

Ovaj sistem je dizajniran za udobnost onih koji nose naočare. Na brz i lak način omogućava da se dobije prostor za naočare u jastučićima obraza za slepoočnice. Reverzibilan je, tako da se jastučići za obraze mogu vratiti u početnu konfiguraciju. Jastučići za obraze imaju unutrašnju podlogu od ekspandirane pene koja se može ukloniti sa platnene obloge kako bi se pranje olakšalo.

12 INTEGRISANE TRAKE ZA BRADU

Integrisane u postavu, trake za bradu koje se mogu ukloniti i prati i time povećavaju udobnost i zvučnu izolaciju kacige.

13 SPREMAN ZA N-COM KOMUNIKACIJSKI SISTEM

Kaciga je homologovana sa instaliranim N-Com komunikacionim sistemom i sa inovativnim ESS (Emergenci Stop Signal) signalnim stop svetlom.

N-COM KOMPATIBILNOST

B902 X series - B601 X series

Više informacija
Veličina L 59/60, XL 61/62, XXL 63/64, XXXL 65/66
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog