ISPORUKA NA ADRESU
BEZBEDNA KUPOVINA
X-LITE X-1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 011

X-LITE X-1005 ULTRA CARBON CHEYENNE N-COM 011

X-LITE X-1005 ULTRA CARBON DYAD N-COM 001

X-LITE X-1005 ULTRA CARBON DYAD N-COM 001

X-LITE X-903 ULTRA CARBON MODERN CLASS N-COM 001

X-lite full face integralna kaciga sa visokim sadržajem ugljenika (CARBON). Njen sportski karakter, kombinovan sa širokim spektrom inovativnih tehničkih rešenja, čini je idealnim saputnikom za entuzijaste motornog turizma koji žele najduža i najuzbudljivija putovanja.
68.500,00 RSD
Stanje Na lageru
SKU
X9U0003730012

X-lite full face integralna kaciga sa visokim sadržajem ugljenika (CARBON). Njen sportski karakter, kombinovan sa širokim spektrom inovativnih tehničkih rešenja, čini je idealnim saputnikom za entuzijaste motornog turizma koji žele najduža i najuzbudljivija putovanja.

1 NERS - NOLAN SISTEM ZA HITNO OTPUŠTANJE

Ovaj sistem omogućava timovima hitne pomoći da uklone jastučiće za obraze sa kacige dok je motociklista još uvek nosi jednostavnim povlačenjem crvenih traka pričvršćenih za prednju stranu samih jastučića.

2 TEST ROTACIONOG UDARA

U Newton S.r.l. laboratoriji, X-903 ULTRA CARBON je prošla testove rotacionog udara kojem su podvrgnute takmičarske kacige koje se koriste na raznim trkama, uključujući MotoGP i SBK. Newton S.r.l. je nezavisna laboratorija za ispitivanje koja je priznata od strane Italijanskog Ministarstva saobraćaja za odobrenje kaciga i vizira u skladu sa propisom UN/ECE 22-05.

3 ULTRAŠIROKI VIZiR

Velika površina S/R vizira (S/R-scrath resistant / otporan na ogrebotine) omogućava širi pogled, takođe bočno, čime se obezbeđuje maksimalna udobnost vožnje i povećava aktivna bezbednost.

4 PINLOCK® UNUTRAŠNJI VIZIR OTPORAN NA MAGLENJE

Isporučuje se prema segmentu. Zahvaljujući patentiranom sistemu za podešavanje, rastezljivost Pinlock® unutrašnjeg vizira može se podesiti, delujući sa spoljašnje strane vizira, bez potrebe da se skida. Full Silicone Border (FSB-pun silikonski rub), usvojen po licenci kompanije Pinlock®, omogućava pre svega povećanje veličine vazdušne komore koja se nalazi između spoljašnjosti i unutrašnjosti kacige, čime se dodatno smanjuje rizik od zamagljivanja; drugo, smanjuje rizik od ogrebotina na viziru.

5 MVA - MAGNETNI SKLOP VIZIRA

Ovaj sistem, patentiran, omogućava izuzetno brzu montažu vizira zahvaljujući prisustvu magneta kako u samom viziru tako i u mehanizmu vizira.

6 VPS VIZIR ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Izrađen od LEXANTM*-a, tretiran je S/R (Scratch Resistant / otporan na ogrebotine) i F/R (Fog Resistant / otporan na maglenje) i nudi UV zaštitu do 400 nanometara. Može se lako ukloniti radi održavanja i čišćenja i potpuno je podesiv.

* LEXAN™ JE ZAŠTITNI ZNAK KOMPANIJE SABIC

7 MICROLOCK2 (PATENTIRANO)

To je patentirani sistem za zakopčavanje sa dvostrukom polugom sa mikrometarskim podešavanjem. Sastoji se od termoplastične ergonomske poluge za otvaranje i druge aluminijumske poluge sa zupcima i držačem. Zupčasta poluga oslobađa mikrometarsku traku, tako da se kaiš za bradu može otvoriti samo uz veoma široku rotaciju poluge za otvaranje. Ovaj uređaj minimizira mogućnost nenamernog otvaranja.

8 „CARBON FITTING RACING EKSPERIENCE “ UDOBNA UNUTRAŠNJA POSTAVA SA INOVATIVNOM MREŽASTOM KONSTRUKCIJOM

Udobna unutrašnja postava je napravljena od aktivnih ugljeničnih vlakana, termoregulatornog, antistatičkog i disipativnog elementa. Postava, sa inovativnom mrežastom konstrukcijom, pomaže kretanje vazduha oko gornjeg dela glave koji tako ostaje hladan i suv. Unutrašnja postava je dodatno sastavljena od bočnih jastučića za obraze i traka za postavu koji se potpuno mogu ukloniti i prati.

9 LPC - KONTROLA POZICIONIRANJA POSTAVE

Ovaj sistem omogućava podešavanje položaja postave što znači da se kaciga može prilagoditi različitim zahtevima i oblicima glave.

10 ADAPTIVNO ZA NAOČARE

Ovaj sistem je dizajniran za udobnost onih koji nose naočare. Na brz i lak način omogućava da se dobije prostor za naočare u jastučićima obraza za slepoočnice. Reverzibilan je, tako da se jastučići za obraze mogu vratiti u početnu konfiguraciju. Jastučići za obraze imaju unutrašnju podlogu od ekspandirane pene koja se može ukloniti sa platnene obloge kako bi se pranje olakšalo.

11 SPREMAN ZA N-COM KOMUNIKACIJSKI SISTEM

Kaciga je homologovana sa instaliranim N-Com komunikacionim sistemom i sa inovativnim ESS (Emergenci Stop Signal) signalnim stop svetlom.

N-COM KOMPATIBILNOST

B902 X series - B601 X series

Više informacija
Veličina M 57/58
Write Your Own Review
Samo registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode. Prijavite se ili Kreirajte nalog